Trendy opbergmanden voor opruimen woonkamer

  Trendy opbergmanden voor opruimen woonkamer

  Trendy opbergmanden voor opruimen woonkamer geven die mooie touch! Je woonkamer opruimen wordt niet alleen heel eenvoudig, maar je kunt ook gelijk een statement maken. Met unieke en trendy opbergmanden bepaal jij zelf in wat voor stijl jij opruimt. Plus, niet alleen je woonkamer is netjes, maar ook de kinderkamer(s) én de badkamer. Lees snel verder.

  Hoe kies je de perfecte opbergmand?

  De perfecte opbergmand kiezen, hoe doe je dat? Er zijn allerlei dingen te overwegen als het gaat om opbergmanden kiezen. Stel jezelf de vraag: Moet de opbergmand vierkant zijn of rond, groot of klein? Het antwoord op die vraag heeft alles te maken met het beoogde doel van de opbergmand.

  Waarvoor wil je de mand gebruiken? Wat ruim je op?

  Waarvoor ga je de mand gebruiken? Bepaal het doel en kies dan het soort opbergmand: voor tijdschriften, rondslingerend speelgoed of bordspellen. Voor ditjes en datjes, voor boeken of voor keukenitems? Voor kussens en dekens misschien? De grootte van de mand heb je daarmee snel bepaald. Voor kleine items volstaat een kleine opbergmand. Wil je echter grote artikelen opbergen, dan heb je een grote opbergmand nodig. (Spreekt eigenlijk voor zich, of niet?)

  Inrichten kleine woonkamer: ruimte benutten

  Ga je een kleine woonkamer inrichten, dan wil je de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk benutten. In een kleine ruimte kan het sneller rommelig lijken als er spullen rondslingeren. Een trendy opbergmand is dan de oplossing. Kies voor ingetogen met een zwarte en grijze mand of ga juist voor bold met gekleurde opbergmanden zoals groen, geel en rood.

  Stel jezelf dan de volgende vraag: Past de opbergmand bij de kleur van je interieur? Het leuke van opbergmanden gebruiken om je woonkamer op te ruimen, is dat je kleuren kunt mixen en matchen. En als je een keer op een kleur bent uitgekeken, kies je gewoon een andere kleur. Heb je gelijk je woonkamer een (kleine) make-over gegeven.

  Opbergmanden voor kinderkamer

  Goed, tijd om de volgende ruimte in huis onder handen te nemen: de kinderkamer. Of kinderkamers, natuurlijk. Hier heb je vaak ook het nodige op te ruimen en dat is een terugkerend fenomeen. Dus kun je hier ook zeker de nodige opbergers gebruiken:

  • Opbergers voor speelgoed
  • Opbergmanden voor knuffels, speelgoed en boekjes

  Speelse opbergmanden kinderkamer en babykamer

  Wat voor uitstraling wil je voor de kinderkamer? Waarschijnlijk mag het er hier wel wat speelser uitzien dan in de woonkamer. Kies dan bijvoorbeeld voor gezellige bonte kleuren. Ga voor verschillende opbergmanden in felle kleurtjes en ook hier geldt: mix en match.

  Je kunt overigens ook voor leerzame opbergmanden kiezen. Met plaatjes van letters of dieren bijvoorbeeld. Of met de naam van je kind, of met een plek voor etiketten waarop staat wat zich in de bewuste opberger bevindt.

  • Kortom, kies voor leerzame opbergmanden of voor gezellige bonte kleuren.

  Wil je meer inspiratie om de kinderkamer op te ruimen? Lees hier meer >>

  Opbergermanden voor badkamer

  Moving on … ook aan de badkamer opruimen ontkom je niet van tijd tot tijd. Hier kunnen opbergmanden opnieuw uitkomst bieden. Een paar van je opties zijn:

  • Opbergmanden badkamerkast
  • Bakjes met vakjes voor items zoals wattenstaafjes en wattenschijfjes
  • Opbergmanden zwart en grijs

  Opbergen badkamer accessoires

  In de badkamer kunnen nogal wat accessoires opgeruimd moeten worden. Tegelijkertijd heb je vaak te maken met beperkte ruimte. Het is dan handig om de ruimte díe je hebt tactisch in te delen. Hierbij helpen de juiste opbergers je meer dan je weet. Een opbergmand kan bovendien een leuke uitstraling geven aan je badkamer. Ook hier geldt weer het volgende: wat wil je opruimen?

  • Wattenschijfjes en wattenstaafjes
  • Pleisters, alcohol, medicijnen

  En wat dacht je van al die losse shampooflessen? Stop ze samen in een bak of mand en je hebt ze zo weer tevoorschijn getoverd als je ze nodig hebt.