Kinderkamer

Kinderkamer

Een kinderkamer netjes houden? Challenge accepted!

Oké, eigenlijk is het niet te doen, die kinderkamer netjes houden. Je hebt een middagje je schouders eronder gezet en alles is weer aan kant. Maar terwijl jij net die laatste dingetjes op hun plek zet, is jouw engeltje aan de andere kant van de kamer alweer druk bezig met rommel maken. 

Is een kinderkamer organiseren dan wel mogelijk? Bij deze zeggen wij: challenge accepted! We hebben namelijk allerlei leuke opbergmanden voor de kinderkamer, waardoor het opruimen zó gepiept is. Want van een opgeruimde kinderkamer wordt iedereen blij. Toch?!

Hoe kinderkamer organiseren?

Het is weer zover. Zo’n beetje om de dag ben je op zoek naar schone onderbroeken tussen een hoopje vieze was. Ook struikel je voor de zoveelste keer over een legoblokje of een autootje (auw!). 

Vervolgens kun je bijna dat kinderbed niet meer vinden tussen de stapels boekjes, de knuffels, de games en al dat andere speelgoed. Dat moet anders kunnen!

Zo kun je een kinderkamer organiseren: met kinderkamer opbergmanden en andere praktische opbergers.

Fruits & Vikings geeft je graag wat tips!

  1. Gebruik voor elke soort speelgoed verschillende manden en opbergers.
  2. Zet die manden en opbergers vervolgens op een vaste plaats.
  3. Zo weet je kind straks zelf ook waar de lego in opgeruimd moet worden en waar de knuffels thuishoren.
  4. Zorg er verder ook voor dat de games en boekjes terechtkomen in de daarvoor bestemde bakken en speelopbergmanden.
  5. Plak er een sticker op met een plaatje of het woord van het speelgoed dat in die betreffende bak zit. Dan kan daar in elk geval geen twijfel meer over ontstaan!

Gezocht: leuke opbergmanden speelkamer

Mocht je dus op zoek zijn naar leuke opbergers voor de kinderkamer, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kies voor gezellige kleuren en ga ervoor. Met een paar slimme opruimoplossingen heb je zo de orde in de kinderkamers weer hersteld.

Opgeruimde kinderkamer

Hoe kinderkamer indelen?

Een handige indeling van een kinderkamer zorgt ervoor dat het opruimen ook in de toekomst een stuk soepeler zal verlopen. Want de vraag ‘Hoe kinderkamer opruimen?’ kun je beantwoorden met: zorg ervoor dat alles een eigen plekje krijgt. 

Het opbergen van speelgoed wordt makkelijker gemaakt als alle dingen een vaste plek op de kinderkamer krijgen. Met kinderkamer mandjes zorg je voor structuur en een opgeruimde uitstraling.

Speelopbergmanden jongens en meiden

Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent: of het nu voor een jongenskamer of voor een meisjeskamer is (of natuurlijk voor een neutrale kinderkamer!), wij hebben allerlei gezellige en praktische opbergers. 

Denk aan onze kleurrijke Fruits & Vikings manden om bijvoorbeeld de knuffels, boekjes, speelgoed en nog veel meer in op te ruimen!

Hoe kinderkamer opruimen? Nou, zó dus!

Hierboven hebben we je een aantal tips gegeven voor het opruimen van de kinderkamer. Nu is het alleen nog zaak om die kleine (of grote) rommelmakers te leren hoe ze het zélf kunnen doen. Maar met zo’n georganiseerde kinderkamer moet dat toch wel lukken, toch? Jij blij, je kind blij!

Laat je inspireren door een opgeruimd gevoel

Kinderen zijn maar er maar druk mee: de wereld ontdekken. Als je kind vol fantasie opgaat in het spelen, dan geniet je als ouder ook. Maar je voelt je helemaal geweldig als alles is opgeruimd. Opbergmanden zijn voor ieder opgeruimd huis dan ook een must! Geef speelgoed en andere spulletjes direct een vaste plek. Creëer in een handomdraai een georganiseerde kinderkamer met de manden van Fruits & Vikings.