Slaapkamer

Wakker worden in een opgeruimde slaapkamer

Hoe heerlijk is het om ‘s ochtends wakker te worden in een opgeruimde slaapkamer? En wat dacht je van ‘s avonds na een lange dag ontspannen in een slaapkamer waar alles zijn eigen plekje heeft? 

Schoenen die je niet zo vaak draagt in een box onder het bed en je winter- of zomerkleding netjes gesorteerd en opgeborgen afhankelijk van het seizoen. Net als het zomer- of winterdeel van je dekbed. Jouw slaapkamer wordt weer een oase van rust waar je graag bent.

Zó creëer jij de slaapkamer van je dromen

Iedereen wordt blij van een opgeruimd huis. En dat geldt ook zeker voor de slaapkamer. Hier begin en eindig je de dag. Wakker worden in complete chaos is nou niet bepaald een lekkere start van je dag. Toch? 

Daarom hebben wij een paar slimme oplossingen bedacht om jouw leven overzichtelijker te maken. Zo kun je alle spullen precies zo ordenen als je wilt en straalt je slaapkamer rust uit.
Welcome to your happy place!

Slaapkamer

Opruimen slaapkamer zo gepiept: kleding opruimen slaapkamer

Kleding opruimen op de slaapkamer kan de nodige struggles opleveren. Zeker als je weinig tijd hebt of alles in een kleine slaapkamer moet opruimen. Met onze handige opruimsolutions heb je de klus echter zo geklaard. Zet een opbergbox onder het bed of gebruik een opbergtas met rits. Daarin kun je behalve kleding ook uitstekend je beddengoed opbergen.

Uitdaging: een kleine slaapkamer opruimen

Afhankelijk van de grootte van je huis en de hoeveelheid spullen, zie je soms misschien door de bomen het bos niet meer. Zo kan een kleine slaapkamer opruimen een flinke uitdaging zijn. Gelukkig hebben wij ideale oplossingen om alle ruimte in je slaapkamer optimaal te kunnen benutten. Bij deze nogmaals een paar van die handigheidjes op een rij:

  • Onderbedboxen
  • Opbergtassen
  • Opbergtas voor seizoen dekbed kleding
 

In een mum van tijd kun jij weer fijne herinneringen maken in een opgeruimde slaapkamer. En het mooiste is misschien nog wel dat je Marie Kondo (en het hele Netflix-team voor camera en geluid) niet hoeft uit te nodigen om je te helpen. Je kunt het gewoon zelf!

Geen tijd voor (of zin in) troep

Als je een druk (gezins)leven hebt, heb je niet altijd zin of tijd om iedere keer uitgebreid op te ruimen. Je rent van hot naar her: je werk, de kinderopvang, de supermarkt. Bovendien wil je ook wel eens een gezellig avondje uit met vrienden of een drankje doen met die ene goede vriendin. 

En als je de volgende ochtend weer paraat moet zijn voor je gezin en je werk, heb je niet altijd zin om je door bergen rommel heen te werken op weg naar je bed. (Misschien wat overdreven, maar toch!)

Benut jij wel alle opbergruimte in je slaapkamer?

Dus zeg vaarwel tegen chaos en hallo tegen orde, rust en opgeruimdheid. Met onze opbergtassen en onderbedboxen kun jij alle opbergruimte in je slaapkamer optimaal benutten. Of je kamer nu zo groot is als een voetbalveld, of een stukje kleiner.