Hoe je tijdschriften opbergen het beste kan doen!

  Tijdschriften opbergen

  Tijdschriften opbergen? Wij helpen je graag!

  Iedere tijdschriftenverslinder herkent het probleem: waar laat je nu al die magazines die je (nog) niet weg wilt doen? En nog belangrijker: hoe kun je ze op een leuke en stijlvolle manier bewaren? Lees onze slimme opberg tips voor een opgeruimde woonkamer!

  Hoe je het beste tijdschriften kan opbergen

  Mocht jij een echte tijdschriften liefhebber zijn, dan kán het voorkomen dat je af en toe even wat doordraaft. (Lees: overal liggen gelezen én ongelezen tijdschriften.) Dit misschien tot je eigen frustratie of tot ergernis van je partner of (andere) huisgenoten.

  Liggen er overal in het wilde weg magazines en weet je eigenlijk niet meer welke je nou wel of niet wilt bewaren? Dan is het wellicht tijd voor een ander plan van aanpak.

  Hieronder in het kort een paar manieren om je favoriete magazines te bewaren:

  • In een speciale tijdschriften opberger die je koopt of maakt.
  • Of in een opbergmand voor magazines.
  • En wat dacht je van een kratje voor tijdschriften?

  Tijdschriften opberger: waarom moeilijke oplossingen zoeken als het makkelijk kan?

  De meest voor de hand liggende oplossingen ken je misschien wel. Toch kan het geen kwaad om ze even te noemen, al is het alleen maar om je geheugen op te frissen.

  • Ga voor een tijdschriften mand in zwart, wit of een andere tint uit het kleurenspectrum.
  • Stop bewaarbare items in een tijdschriftenrek (lees: kranten, magazines en boeken).
  • Je kunt ook extra speciale tijdschriften opbergen in een map.

  Zo merk je dat tijdschriften opbergen al best makkelijk is!

  Tijdschriften opbergmappen zijn er in allerlei leuke kleuren en stijlen. En als je ze op een rijtje in de boekenkast zet, heb je gelijk weer een leuke decoratiestijl te pakken.

  Wil je een keer wat anders? Stop de tijdschriften dan in een andere kleur opbergmap en voilà, de hele uitstraling verandert.

  Ben je op zoek naar meer opberg tips? Lees hier meer inspiratie >>

  Tijdschriften weggeven en weggooien

  Kom je om in tijdschriften? Dan kun je overwegen om ze weg te geven of weg te gooien. Je kunt er misschien nog wel iemand anders blij mee maken. Maar wellicht is het een idee om eerst nog even verder te lezen en onze creatieve tips te proberen …

  Wat kun je doen met oude tijdschriften?

  Zodra je de boel weer een beetje op orde hebt – en je weet welke tijdschriften je als ‘oud’ hebt bestempeld en welke je juist het liefst super opvallend in de woonkamer tentoonstelt – kun je aan de slag.

  Er zijn tal van leuke ideeën voor tijdschriften opbergen te vinden. Zo kan je van oude tijdschriften woonaccessoires maken. Dus, wees creatief en gebruik je oude tijdschriften als stijlvolle woonaccessoire!

  • Stapeltje hier, stapeltje daar.

  Maak van een stapel magazines een bijzettafel: stapel ze, bind ze vast (met een riem of touw) en plaats er misschien zelfs een plank met wieltjes onder.

  • Leuk als nachtkastje.

  Maak nog maar een stapel, desnoods lijm je de tijdschriften aan elkaar vast – als je echt heel zeker weet dat je ze niet nog eens wilt lezen – en gebruik hem als nachtkastje.

  Zo kun je ook tijdschriften opruimen: onze bonustips!

  • Metalen kledinghanger: Een dunne kledinghanger kun je aan een schroef aan de muur bevestigen. Open het tijdschrift in het midden en hang hem over de metalen draad. Met meerdere hangers en een paar sprekende magazinecovers maak jij je eigen kunst.

  Soms is het beter om magazines verticaal te bewaren, zodat de cover netjes blijft (inspiratie). Gelukkig kun je ook in een wandrek tijdschriften opruimen. Zet er een paar naast elkaar.

  Maak een mooie eye catcher door covers tentoon te stellen op een staand rek of aan een handdoekenrek aan de muur.

  • Eikenhouten frame: Hang een frame aan de muur en plaats hier tijdschriften in.
  • Leren riem of leren deurgreep: Bevestig een leren riem aan de muur met een schroef en hang er een magazine in.
  • Nonchalant opgestapeld: “Oh, liggen hier nog tijdschriften?” Bereik een speels effect door een stapeltje tijdschriften op een bijzettafel of het tv-meubel te leggen.