Ben je het zat om voortdurend in je woonkamer rond te kijken en dat ene voorwerp dat je zoekt niet te kunnen vinden? Ontdek een wereld vol stijlvolle en functionele woonkamer opbergers die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw woonkamer, zonder ook maar iets af te doen aan de esthetiek!

Bekijk de beste opbergers voor de woonkamer

Beste boekenkast

De beste boekenkast van 2023

Jouw boekencollectie verdient een mooie plek in de woonkamer.
Blog Tips Afbeelding 2

De beste opbergbox van 2023

Heb jij al een stijlvolle opbergoplossing voor kleine spulletjes?
Beste commode

De beste commode van 2023

Mooi en stijlvol, maar ook praktisch als je de baby gaat verschonen!

Woonkamer opbergers

Heb je moeite om je woonkamer opgeruimd en georganiseerd te houden? Dan is het tijd voor een opbergoplossing! Met de juiste woonkamer opbergers kun je niet alleen een meer ontspannen en uitnodigende ruimte in je huis krijgen, maar ook een die er geweldig uitziet. Gelukkig zijn er genoeg creatieve manieren om stijlvolle woonkamer opbergers aan je woonkamer toe te voegen zonder afbreuk te doen aan de gezellige sfeer ervan. Laten we beginnen!

Hoeveel kost een boekenkast?

Hoeveel kost een boekenkast? Een boekenkast heb je al voor een paar tientjes en kan oplopen tot honderden euro’s betalen. Hoeveel je uiteindelijk uitgeeft hangt echt af van het soort materiaal dat je zoekt, en of je extra voorzieningen nodig hebt zoals laden, verstelbaarheid en aangepaste maten. Over het algemeen kost een standaard houten boekenkast zo’n vijftig euro, terwijl een metalen iets duurder is. Maar als je iets bijzonders wilt, zoals een antiek exemplaar of iets van massief hardhout, kan het prijskaartje gemakkelijk in de driedubbele cijfers klimmen. Maar maak je geen zorgen – wij hebben de beste boekenkasten van dit jaar voor je geselecteerd. 

Wat is een goede afstand tussen boekenplanken?

Als het gaat om het organiseren van boekenplanken, is de juiste ruimte de sleutel! Wat is een goede afstand tussen de planken? Nou, als je net begint, streef dan naar minimaal 15 cm tussen de planken. Maar als je een heleboel grote en zware boeken hebt, kun je die afstand het beste vergroten tot minstens acht centimeter voor extra steun. Maar vergeet in elk geval niet de afstanden te variëren, afhankelijk van de grootte van het boek – anders kun je ze niet allemaal kwijt. 

Waar koop je een opbergbox?

Bij Fruits & Vikings hebben we de beste opbergdozen al voor je getest, zodat jij de beste keuze maakt. De juiste opbergbox vinden kan lastig zijn, vooral als je kieskeurig bent wat betreft stijl en kleur. En de keuze is reuze! Want er zijn ook diverse maten. Maar, geen zorgen. Ondanks de ruime keuze vind je de mooiste opbergboxen die bij jou passen bij Fruits & Vikings.

Waar moet je op letten bij het kopen van een commode?

Waar moet je op letten bij het kopen van een commode? Bekijk hier de juiste stappen: 

  1. Controleer eerst de afmetingen in je kamer om er zeker van te zijn dat het dressoir comfortabel past.
  2. Ten tweede, bepaal het soort materiaal dat het beste bij je past. Voor welke look ga je, hout of metaal?
  3. Ten derde, wees niet bang om elk hoekje, elke lade en elke naad te inspecteren voordat je een beslissing neemt. Enkele belangrijke details zoals laden met glijsystemen in plaats van automatische openers kunnen het leven een stuk gemakkelijker maken.
  4. Ten slotte, als je klaar bent om de trekker over te halen om deze aankoop te doen, vraag je dan af hoeveel ik bereid ben te investeren in mijn perfecte commode.

Al deze punten moeten samenkomen bij het kiezen van het juiste dressoir voor jou – want dit stuk zal jarenlang in je huis/kamer staan.

Ben je toch nog toe aan wat inspiratie? Bekijk dan hier de beste commodes van dit jaar >>