Woonkamer

Hoe hou je je woonkamer opgeruimd?

Laten we beginnen te zeggen dat rommel hoort bij het leven. Je kinderen spelen, je eet en drinkt, je ontvangt je vrienden, je hebt misschien hobby’s… 

Maar alle leuke spullen worden opeens troep op het moment dat je ze niet meer gebruikt. Geen wonder dat je dan af en toe om je heen kijkt en verzucht: wat een rommel.

Stijlvol en praktisch opbergsysteem in je living

Met een stijlvol en praktisch opbergsysteem kun je in een handomdraai van een kamer vol troep weer een opgeruimde, gezellige woonkamer maken. 

Voor het opbergen van tijdschriften, boeken en speelgoed kun je bijvoorbeeld handige opbergmanden gebruiken. Daarmee verdwijnen alle spullen snel uit het zicht, terwijl je ze toch onder handbereik houdt. 

Opruimen wordt daarmee een fluitje van een cent. Want laten we eerlijk zijn: opruimen is gewoon geen leuk werk. Als het snel en effectief kan is dat alleen maar fijn!

Woonkamer

Een open kast inrichten

Met mooie opbergmanden kun je in een wip een open kast inrichten. Met bijvoorbeeld zwarte en grijze opbergmanden maak je een mooi minimalistisch ontwerp van je kast. Niemand die hoeft te weten welke veelkleurige rommel daarachter schuil gaat. Het geeft rust aan het oog en aan de geest. Zo zijn stijl en functionaliteit te combineren dankzij de opbergartikelen van Fruits & Vikings.

Speelgoed in de woonkamer

Misschien ken je het wel: het opbergen van speelgoed in de woonkamer. Voor het speelgoed zijn een paar leuke grote opbergmanden ideaal. Aan het einde van de dag stop je er samen met de kinderen de speeltjes in. Tip: Wissel de manden af. Dan is het speelgoed (bijvoorbeeld elke twee weken) weer helemaal nieuw!

Kortom, kies voor een gemakkelijk en smaakvol opbergsysteem en voel je thuis in een opgeruimde woonkamer waarin geleefd mag worden!

Woonkamer organizers en opberg boxen

Voor de boeken en tijdschriften zijn organizers een goed idee. Je voorziet ze van naam en jaartal en zet ze in de kast of in een andere bergruimte. 

Je kunt voortaan gemakkelijk terugvinden wat je zoekt. Maar let op: bewaar niet alles. Leren weggooien is ook een kunst en als je die beheerst kun je voortaan alleen de dingen bewaren die je echt wilt houden.

Voel je thuis in een opgeruimde woonkamer

Herken je dat? Een opgeruimde woonkamer voelt goed en geeft rust. Het zorgt ervoor dat je focust op wat belangrijk voor je is. Van een opgeruimde kast, naar een keurige living, tot een prachtig interieur. Geen rondslingerende spullen meer. Beleef ruimte en overzicht, want alles krijgt z’n vaste plek.